Historien om dōTERRA

Historien om dōTERRA

Historien om dōTERRA begyndte i foråret 2008. Her fandt en gruppe af sundhedsfaglige og forretningsfolk, som alle havde oplevet og delt dybe personlige fordele ved essentielle olier, sammen om en fælles vision. Den gik ud på at bringe en ny standard af essentielle olier til verden.

De ønskede noget andet. Noget der ville appellere til alle mennesker. Lige fra dem som intet kendskab havde til essentielle olier til de mennesker som blev betragtet som eksperter inden for området.

Sammen definerede de nogle spørgsmål såsom:

Hvad hvis vi kunne give verden et nyt og kraftfuldt alternativ i forhold til sundhed?

Hvad nu hvis vi kunne tilvejebringe en førende tilgang til essentielle olier?

Hvad nu hvis vi kunne fremstille og teste en højere kvalitet af essentielle olier – mere ren og potent end nogen anden essentiel olie, som er tilgængelig på markedet i dag?

Hvad hvis vi på den mest professionelle måde kunne samarbejde med større hospitaler, læger, videnskabsmænd og opinionsledere for at give den mest overbevisende godkendelse af essentielle olier på planeten?

   

dōTERRA bliver til virkelighed

Konklusionen blev, at de med hårdt arbejde og engagement fra andre, der havde en lignende lidenskab og vision, både kunne og ville de skabe et nyt paradigme for essentielle olier.

Med denne overbevisning organiserede de et selskab, som de gav navnet dōTERRA, som i overført betydning er ‘Jordens Gave’. De første dōTERRA produkter, 25 single oils og 10 oil blends blev introduceret på markedet d. 25. april 2008.

dōTERRA’s mission

Produkterne fik stor anerkendelse af folk, som var eksperter på æteriske olier. Ligeledes fik de kvalitetstestede essentielle olier stor anerkendelse for den overlegne kvalitet, som dōTERRA’s, essentielle olier havde.

dōTERRA har op gennem årene haft en enorm vækst siden begyndelsen, og er derfor fortsat med at tilføje wellness-produkter og udvide deres tilbud af essentielle olier.

dōTERRA har committet sig til at udvikle og teste de essentielle olier og dele oliernes fordele med hele verden.

Det gør de bl.a. ved at:

  • Opdage og udvikle verdens vigtigste æteriske olieprodukter af høj kvalitet gennem et gearet netværk af højtuddannede og erfarne botanikere, kemikere, sundhedsvidenskabsfolk og sundhedspersonale
  • Producerer deres essentielle olieprodukter til den højeste standard for kvalitet, renhed og sikkerhed, der bruges i branchen

Uddannelsesmuligheder for interesserede

  • Distribuere deres produkter gennem wellness-fortalere, der arbejder hjemmefra. De introducerer, uddanner og sælger dōTERRA wellness-produkter lokalt gennem person til person kontakt. Globalt gennem personaliserede webshops
  • At give uddannelsesmuligheder for alle mennesker, der er interesseret i at lære, hvordan testede kvalitetsolier kan bruges som et selvplejende alternativ for at opnå velvære
  • At samle sundhedspersonale inden for traditionel og alternativ medicin. Det gør de for at tilskynde til videre undersøgelse og anvendelse af essentielle olier i det moderne sundhedsvæsens praksisser