Hvad fortæller du dig selv, når du kigger i spejlet?

Hvad fortæller du dig selv?

Hvad fortæller du dig selv? Rigtig mange, når de kigger sig selv i spejlet, ser ikke det samme, som andre ser. Det de ser hos sig selv, er det stik modsatte af det, som andre kan se og det spejlbilledet egentlig viser. Og i mange tilfælde sker dette ganske ubevidst.

Derfor er der også rigtig mange, som hader at stå foran et spejl, da de synes, det er deprimerende, at forholde sig til det de ser. Og ofte er det fordi, de er for selvkritiske (annonce).

Så er du en af de mange, som undgår spejle, fordi du ikke bryder dig om, det du ser, så bed en ven/veninde om, at fortælle dig hvad de ser, når de kigger på dig. Og lyt til hvad de siger, for de har sikkert ret!

Fokusér på det du godt kan lide hos dig selv

Og i stedet for at flygte fra spejlet, så gør det til din bedste ven. Stil dig foran spejlet og fortæl dig selv (annonce) på en kærlig, men ærlig måde, hvad du helt præcis kan se. Men gør det på en positiv måde. Og fokuser på alt det du godt kan lide ved dig selv. Måske har du flotte tænder, et smukt hår, pæne ben eller lignende. Der er altid noget ved os selv, som vi synes bedre om end andet.

Det kan så godt være, at du også kan se, at der er kommet lidt for mange kilo til i tidens løb. Det må du så forholde dig til på en konstruktiv måde. For det kan du gøre noget ved (annonce). Og det hjælper ikke, at du fortæller dig selv, at du synes, du ligner en strandet hval. Negativ kritik gavner dig ikke! Tværtimod så er det uhyggeligt demotiverende!

Det er derfor uhyre vigtigt, at du taler pænt om dig selv og til dig selv. For med ros bliver vi automatisk meget mere motiverede til at gøre noget effektivt ved vores udfordringer. Så husk at rose dig selv (annonce)! Rigtig tit! Du kan faktisk ikke gøre det for tit!

Og så skal du fortælle dig selv, at du ikke er dit spejlbillede. Du er derimod et helt igennem unikt, skønt, dejligt og fantastisk menneske præcis som du er! Intet mindre!