Lemon – en god start på dagen

Lemon - en god start på dagen

Prøv at starte alle dine morgener med et stort glas vand, hvor du tilsætter 1-2 dråber dōTERRA Lemon. Olien har en udrensende effekt, fremmer en god fordøjelse og giver dig en god følelse af, at du allerede fra morgenstunden vælger at prioritere kærlige handlinger, som er gode for både dit fysiske og psykiske velvære.

Måske plejer du at have travlt?

For travlt til at leve

For travlt til at mærke livet

For travlt til at mærke dig selv

For travlt til at mærke dine behov

Når du hele tiden har for travlt, opdager du temmelig sikkert ikke, hvor dårligt du egentligt behandler dig selv og din krop.

Med denne drik får du en virkelig god start på dagen, så du kan nå at mærke dig selv og dine behov, før dagen for alvor går løs.

Du kan også reflektere over, om din travlhed eventuelt dækker noget helt andet?

Måske tør du ikke mærke efter?

Mærke at du lever

Mærke livet

Mærke dig selv

Mærke dine behov

Det er vigtigt, at du lærer at rumme alle dine følelser. De har et budskab til dig.

   

Brug også den forfriskende duft i rengøringen

Udover at bruge Lemon som en god start på dagen, kan du også bruge den i en aroma diffuser (annonce), hvor du får gavn af oliens opløftende virkning på humøret. Her er olien også med til at rense og friske luften op i rummet, hvilket giver en god energi.

Du kan også tilsætte Lemon i vandet til rengøring af flader i hjemmet og det giver nogle virkelig flotte resultater. Desuden kan du give udgangsfilteret på din støvsuger et par dråber Lemon, så der strømmer en dejlig forfriskende duft ud under støvsugningen. Det gør støvsugning til en skøn og forfriskende fornøjelse.