Manglende vægttab?

Manglende vægttab?

Manglende vægttab? Når vi skal tabe os kigger vi ofte kun på kost og motion(annonce). Det er selvfølgelig meget godt.

MEN. For der er et MEN. Nogle gange skal vi flytte vores fokus til noget helt andet først for, at det er muligt for os at opnå et vægttab.

Et godt sted at starte kunne være din rygsæk. For mange af os bærer rundt på rygsække, som er alt for tunge.

Hvad har du af tunge sten i din rygsæk, som kan blokere for et vægttab?

Dårlige vaner?

Dårlige relationer?

Lavt selvværd?

Manglende motivation?

Manglende relationer?

Manglende opbakning?

Manglende selvtillid?

Der kan være mange andre årsager, end dem jeg har nævnt. Men DU kender helt sikkert selv indholdet af DIN rygsæk. Hvilke tunge sten skal DU have taget af din rygsæk for at nå DIT mål?

For mig at se er rygsækken en af de væsentligste årsager til at et vægttab nogle gange mislykkes.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad dit manglende vægttab skylde, vil jeg varmt anbefale dig at læse artiklen: Traumer der saboterer dit vægttab. I denne artikel kan du blive meget klogere på, hvordan du kan gribe det an på en, hvis det er tilfældet for dig.

Så hvis du tidligere har prøvet at skulle tabe dig uden succes og overvejer du at gå i gang med et nyt vægttabsforløb, så tag et kig på de kilo, du har i rygsækken først.

De kilo kan også være svære at smide. For nogle af dem sidder også godt fast. Nøjagtig som de kilo, du har på maven, lårene og numsen.

Men når først du får smidt nogle kilo af rygsækken, vil du opleve, at der er lettet en stor byrde fra dine skuldre. Og du får meget mere overskud, glæde og lyst til at gå i gang med de andre kilo.

Rigtig god fornøjelse!