Smid badevægten ud!

Smid badevægten ud!

Smid badevægten ud! For nogle af os er tallet på badevægten afgørende for, hvordan vi vælger at leve vores liv. Og nogle af os lader endda badevægten fylde så meget, at det bliver destruktivt for os.

Vi kan måske ikke lade være med at veje os hele tiden. Og vores humør afhænger udelukkende af, hvad tallet på vægten fortæller os.

For det første er det en farlig vej at komme ind på. Dernæst er det en rigtig uhensigtsmæssig måde at bruge en badevægt på.

En badevægt skal ikke bruges hver dag. Den skal kun bruges til f.eks. at holde øje med, at vi undgår yderligere vægtstigning(annonce), hvis vi er overvægtige, og er i tvivl om, at vi stadig tager på, eller om vi taber os. Ellers ikke!

Vi behøver ikke en badevægt

Er vi normalvægtige, behøver vi ofte ikke engang en badevægt. Som regel kan vi mærke, at tøjet begynder at stramme, hvis vægten stiger.

Det mest afgørende er, at uanset om vi er overvægtige, normalvægtige eller undervægtige skal og må det ikke være badevægten, der styrer os!

Så er badevægten blevet et problem for dig, og tynger den dig mere end din vægt gør, så er der kun en vej fremad! Og vejen frem er, at du selv tager styringen over dit liv, og smider badevægten ad hekkenfeldt til!

Det vil tage en stor byrde fra dine skuldre. Og allerede nu vil du sikkert føle dig både lettere og meget bedre tilpas. For nu er det ikke længere et tilfældigt tal på en badevægt, der får lov til at afgøre, hvordan du har det!